ПРАВИЛА ЗА ОТВАРАЊЕ НА ТЕМА!

Go down

ПРАВИЛА ЗА ОТВАРАЊЕ НА ТЕМА!

Post by Toki Mathers on Mon Jun 19, 2017 11:12 pm

Admin wrote:

Копирајте го текстот и потполнете во нова тема
Име и презиме:
Датум на раѓање:
Претходно работно искуство поврзано со медицина:
Доколку имате работно искуство потполнете:
Каде работевте:
Колку време работевте како медицинско лице:
На која функција работевте:
Причината за отказ:

На кој факултет дипломиравте:
Дали имате возачка дозвола:
Дали вашата возачка дозвола е одземена некогаш:
Дали сте биле притворани поради прекршување на закон:
Слика од лична карта/пасош: ((/stats))

Дали прифаќате инвајт 15+ дена:
Доколку го прекршите договорот со лидер,добивате забрана за инвајт од админ 5.

Toki Mathers
Admin

Posts : 10
Join date : 2017-06-19

View user profile http://lsmdofficial.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum