Додаток за правила!

Go down

Re: Додаток за правила!

Post by Toki Mathers on Mon Jun 19, 2017 11:15 pm

Admin wrote:

1.Отворате нова тема
2.Насловот мора да биде [Апликација]:Nick Name
3.Го копирате текстот од темата Клик
4.Го потполнувате формуларот
5.На вашата тема ќе има одговор
6.Доколку сте прифатени,симулацијата се продолжува ИГ

-АПЛИКАЦИЈАТА СЕ СМЕТА ЗА ИЦ!

Toki Mathers
Admin

Posts : 10
Join date : 2017-06-19

View user profile http://lsmdofficial.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum