Известување!

Go down

Известување!

Post by Toki Mathers on Mon Jun 19, 2017 11:38 pm

Форумот ќе се користи додека се пушти dw-game.info.
Бордот е наменет само за играчи на DreamWorld кои се инвајт во ЛСМД.
Секоја тема која не е поврзана со DreamWorld и ЛСМД ќе биде избришана.
Едитот на тема е ист како на dw форум,па според тоа кога ќе се пушти
форумот dw-game.info ќе копирате од тука и ќе пастирате таму.
Освен тоа лидерот ќе може да следи како рпате кога не е иг.

Toki Mathers
Admin

Posts : 10
Join date : 2017-06-19

View user profile http://lsmdofficial.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum