Правила за членови!

Go down

Правила за членови!

Post by Toki Mathers on Mon Jun 19, 2017 11:51 pm


1.Забрането барање на ранк - се казнува со /uninvite.
2.Со прекршување на било кое РП правило добивате /uninvite.
3.Доколку не посветувате доволно време за РП во ЛСМД добивате /uninvite
(се мисли на времето додека сте иг)
4.Афк е дозволено 5 до 10 минути највеќе,ако сте повеќе добивате /uninvite.
5.Слушање на заменик директор и директор задолжително,во спротивно добивате /uninvite.
6.Користење на токи воки строго за разговори поврзани со работа.
ЌЕ СЕ ИЗМЕНУВА!

Toki Mathers
Admin

Posts : 10
Join date : 2017-06-19

View user profile http://lsmdofficial.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum