Мој термин!

Go down

Мој термин!

Post by Toki Mathers on Tue Jun 20, 2017 12:15 am

Овој борд се симулира ИЦ.


Министерство за здравство на Лос Сантос и All Saints Medical Department Los Santos.

За закажување на термин потполнете го следниот формулар!

Ваше име и презиме:
На која дата сакате да го закажете терминот:
Во колку часот сакате да го закажете терминот:
Мобилен број за контакт:
Тип на преглед: (рентген дијагностика,педијатрија,гинекологија,оторинголарингологија,хирургија)

Слободни термини секој ден:
10:00
11:30
14:25
16:00
17:35
19:20
20:00
21:30
22:00
Задолжително да се провери дали е слободен термин во датумот кој сакате да го закажете!

Го копирате формуларот и потполнувате во коментар!

Toki Mathers
Admin

Posts : 10
Join date : 2017-06-19

View user profile http://lsmdofficial.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum