РП организирани од ЛСМД!

Go down

РП организирани од ЛСМД!

Post by Toki Mathers on Tue Jun 20, 2017 12:04 am

Ќе бидете известени тука за РП организирани од страна на ЛСМД.
Ќе бидат ставени конкретни теми за организирање на давање крв,прегледи и слично.

Toki Mathers
Admin

Posts : 10
Join date : 2017-06-19

View user profile http://lsmdofficial.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum